Kontakt os i dag

Telefon:97 12 16 67

Hvem er vi?

Vi påtager os opgaverne med fokus på kundens individuelle behov, fra den første idé, til det færdige resultat.

Bogh Skilte A/S har igennem de seneste år investeret i nye tekniske samt menneskelige ressourcer og er på den måde opdateret på såvel programmer, maskiner og kreativitet.

Læs mere her...

​Autoreklamer til biler, varevogne og minibusser

​Hos Bogh Skilte A/S i Herning tilbyder vi at lave autoreklamer på blandt andet biler, varevogne og minibusser. Vi fremstiller alle former for autoreklamer og det er næsten kun bilens størrelse, der sætter grænser for dekorationens visuelle effekt.

Firmabiler er en oplagt mulighed for autoreklamer

​Firmabilen er en unik og mobil markedsføringsmulighed, som flere og flere firmaer gør noget ekstra ud af. Autoreklamer er en billig måde at skabe opmærksomhed på, især håndværkere får muligheden for at vise kundens naboer, hvem kunden handler med.

Vi fremstiller alle former for selvklæbende foliedekorationer i gennemfarvet PVC enten i vores skæreplotter eller i vores solventprinter. Vores folier til autoreklamer er af høj kvalitet og har derfor en lang holdbarhed.

Vi har stor ekspertise med alle former for reklameskilte, herunder hvordan skilt, logo og omgivelser bedst kan matche hinanden.

Vi kan lave diskrete, stilrene og markante reklamer, alt efter temperament og erhverv.

Det kan være til brand og redning, det kan være til håndværkere, eller det kan blandt andet være til revisorer. Det kan naturligvis også være busvognmænd, taxivognmænd og andre former for vognmænd, som vil benytte muligheden for en prisbillig reklame. Alle virksomheder, som har et køretøj, kan drage fordel af vores reklameløsninger

Hør meget mere om vores reklameløsninger

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på autoreklamer, eller hvis du vil høre mere om mulighederne for autodekoration.

Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67, eller skrive på tommy@boghskilte.com.

Du er altid velkommen til at kontakte os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Bogh Skilte A/S

CVR: 28861907

Adresseinformation

Langvadbjergvej 3, 7400 Herning

Telefon: 97 12 16 67

Kontaktinformation

Tommy Bogh - Mobil: 21 25 23 58

Lotte Ovesen - Mobil: 26 25 01 28