Kontakt os i dag

Telefon:97 12 16 67

Hvem er vi?

Vi påtager os opgaverne med fokus på kundens individuelle behov, fra den første idé, til det færdige resultat.

Bogh Skilte A/S har igennem de seneste år investeret i nye tekniske samt menneskelige ressourcer og er på den måde opdateret på såvel programmer, maskiner og kreativitet.

Læs mere her...

Skiltemaler og Storformat print

Hos Bogh Skilte A/S i Herning er det vigtigt at vi som skiltemaler er samarbejdspartner for vore kunder og ikke blot en leverandør. Som mindre firma lægger vi vægt på en god og personlig service fra rådgivning til færdig resultat.

Bogh Skilte A/S startede i 1999 og er bosiddende på Langvadbjergvej 3 i Herning. Virksomheden har igennem de seneste år investeret i nye tekniske samt menneskelige ressourcer og er på den måde opdateret på såvel programmer, maskiner og kreativiteten hos vores skiltemaler.

Skilteopgaver skræddersyet efter dine behov

Derfor er vi også idag konkurrencedygtige på storformat print samt CNC fræsning samt de gamle traditionelle skilteopgaver, som en professionel skiltemaler udfører. Vi er et ungt team, som tilbyder professionelle faglige og tekniske kompetencer. Det giver os mulighed for at være meget fleksible uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller leveringstid på det ønskede skilt, print med mere.

Som skiltemaler påtager vi os opgaverne med fokus på kundens individuelle behov, fra den første idé, til det færdige resultat.

Bogh Skilte A/S støtter sporten i Herning, blandt andet med samarbejdsaftaler og sponsorater med KVIK Hockey Arena, Herning Fremad, Herning Squashklub og mange flere.

Kontakt os for mere information om skiltemaler og storformat print. Du kan kontakte os på 97 12 16 67.

Du er altid velkommen til at kontakte os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Bogh Skilte A/S

CVR: 28861907

Adresseinformation

Langvadbjergvej 3, 7400 Herning

Telefon: 97 12 16 67

Kontaktinformation

Tommy Bogh - Mobil: 21 25 23 58

Lotte Ovesen - Mobil: 26 25 01 28