Kontakt os i dag

Telefon:97 12 16 67

Hvem er vi?

Vi påtager os opgaverne med fokus på kundens individuelle behov, fra den første idé, til det færdige resultat.

Bogh Skilte A/S har igennem de seneste år investeret i nye tekniske samt menneskelige ressourcer og er på den måde opdateret på såvel programmer, maskiner og kreativitet.

Læs mere her...

Storformat print til gulve, gavle og netbannere

​Hos Bogh Skilte A/S tilbyder vi forskellige former for storformat print for virksomheder i blandt andet Herning, Viborg og Silkeborg, der ønsker at larme visuelt. Vi kan udføre storformat print, som for eksempel skal dække en hel gavl eller lignende. Det kan være med et tilbud, et slogan eller et provokerende billede.

Mange muligheder med storformat print

​Vi tilbyder storformat print med fire til seks forskellige farver, og det kan være på mange forskellige materialer. Det kan være til en væg, et gulv eller ligefrem et netbanner til udendørs brug.

Vi kan printe i blank eller mat, så det får en længere holdbarhed, selvom det vil blive udsat for mekanisk påvirkning. Gulvprint bliver naturligvis udført med en skridsikker overflade. Gulvprint kan være til messestande, forretningskampagner eller sponsorskilte i sportshaller.

Vi printer på forskellige materialer såsom:

  • Stof
  • PVC
  • Papir
  • Netbannere
  • Selvklæbende folie
  • Lamineret gulvprint
  • Andre former for storformat print

Vi kan med andre ord hjælpe med at gøre jeres firma endnu mere synligt, men inden vi kommer så langt, sætter vi os gerne ind i kundens målgruppe, mission og strategi. Derved sikrer vi, at du vælger den rette løsning. Du vil få kompetente råd og kvalificeret vejledning af vores unge team, der har høje faglige og tekniske kompetencer.

Få et tilbud på et stærkt visuelt budskab

​Hvis I har behov for storformat print, giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail tommy@boghskilte.com.​

Du er altid velkommen til at kontakte os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Bogh Skilte A/S

CVR: 28861907

Adresseinformation

Langvadbjergvej 3, 7400 Herning

Telefon: 97 12 16 67

Kontaktinformation

Tommy Bogh - Mobil: 21 25 23 58

Lotte Ovesen - Mobil: 26 25 01 28