Kontakt os i dag

Telefon:97 12 16 67

Hvem er vi?

Vi påtager os opgaverne med fokus på kundens individuelle behov, fra den første idé, til det færdige resultat.

Bogh Skilte A/S har igennem de seneste år investeret i nye tekniske samt menneskelige ressourcer og er på den måde opdateret på såvel programmer, maskiner og kreativitet.

Læs mere her...

​Udfræsning af elegante og enkle skilte

​Hos Bogh Skilte A/S i Herning laver vi alle former for udfræsning af skilte til butikker, virksomheder og institutioner. Udfræsning er blevet meget populært, fordi der er tale om enkle og elegante løsninger i høj kvalitet.

Skab blikfang og stemning med udfræsning

​Udfræsning er en spændende, særpræget og unik måde at profilere sig på, og det giver samtidig mulighed for at tilføje et eksklusivt præg til virksomhedens profil. De tre dimensioner, som vi kan udfræse i, giver mange mulighed for en endnu større oplevelse for dine kunder.

Vi udfræser tekster i mange forskellige materialer såsom:

  • Kobber
  • Rustfrit stål
  • Messing
  • PVC
  • Akryl
  • Træ
  • Aluminium

​Derudover producerer vi naturligvis de udfræsede bogstaver med eller uden diodebelysning. Det kan også være coronalys.

Vi har stor erfaring inden for alle former for udfræsning af skilte, herunder hvordan facadeskiltet bør indgå som en integreret del af bygningen eller facaden. Samtidig skal skiltet have et blikfang, der passer til virksomhedens temperament og branche.

Nogle skilte fungerer primært som en vejviser, mens andre fungerer som en reklame. Butikker og restauranter kan have et særligt ønske om at skabe en bestemt stemning.

Kontakt os for at høre mere om vores skilte

​Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på udfræsning af skilte. Du kan også skrive til os på tommy@boghskilte.com.

Vi giver gerne et samlet tilbud på design, fremstilling og levering. Alle skilte bliver skræddersyede efter dine ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Bogh Skilte A/S

CVR: 28861907

Adresseinformation

Langvadbjergvej 3, 7400 Herning

Telefon: 97 12 16 67

Kontaktinformation

Tommy Bogh - Mobil: 21 25 23 58

Lotte Ovesen - Mobil: 26 25 01 28