Kontakt os i dag

Telefon:97 12 16 67

Hvem er vi?

Vi påtager os opgaverne med fokus på kundens individuelle behov, fra den første idé, til det færdige resultat.

Bogh Skilte A/S har igennem de seneste år investeret i nye tekniske samt menneskelige ressourcer og er på den måde opdateret på såvel programmer, maskiner og kreativitet.

Læs mere her...

Digitalt skærebord til skilteproduktionen​

​Hos Bogh Skilte A/S i Herning har vi investeret i et digitalt skærebord. Der er tale om et fuldautomatisk og digitalt skærebord, som gør det muligt at fremstille skilte med mange flere detaljer og med højere finish end ved mere traditionel skilteproduktion.

Kun fantasien begrænser os ved et digitalt skærebord

​Et digitalt skærebord kan skære, fræse, false og stanse i stort set alle materialer og med en præcision, der imponerer de fleste.

Materialerne kan for eksempel være:

  • Akryl
  • PVC
  • Gummi
  • Træ
  • Bølgepap
  • Skum
  • MDF
  • Aluminium i alle tykkelser

​Disse materialer kan bearbejdes til blandt andet displays, æsker, bokse, reoler og mandshøje figurer. Vi kan endda lave V-cut i materialer op til 16 millimeter i tykkelsen eller fræse i materialer, som er 50 millimeter tykke.

Vi har to digitale skæreborde, og derved kan vi nu fremstille mange spændende skilte, interiør og artikler. Mulighederne er mange og det er egentlig kun fantasien, som begrænser os.

Kombinationen af et digitalt skærebord og vores erfaring og knowhow gør os med andre ord i stand til at tilbyde mange unikke løsninger, som du måske tror er umuligt, men som nu er en realitet.

Ring til os for at høre mere om mulighederne

​Du kan kontakte os på telefon 97 12 16 67 for at drøfte, hvordan et digitalt skærebord kan skabe unikke løsninger til din virksomhed. 

Vi giver gerne et samlet tilbud på design, fremstilling og levering af skilte, messeudstyr og lignende. Du kan også kontakte os på tommy@boghskilte.com.

Du er altid velkommen til at kontakte os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Bogh Skilte A/S

CVR: 28861907

Adresseinformation

Langvadbjergvej 3, 7400 Herning

Telefon: 97 12 16 67

Kontaktinformation

Tommy Bogh - Mobil: 21 25 23 58

Lotte Ovesen - Mobil: 26 25 01 28