Kontakt os i dag

Telefon:97 12 16 67

Hvem er vi?

Vi påtager os opgaverne med fokus på kundens individuelle behov, fra den første idé, til det færdige resultat.

Bogh Skilte A/S har igennem de seneste år investeret i nye tekniske samt menneskelige ressourcer og er på den måde opdateret på såvel programmer, maskiner og kreativitet.

Læs mere her...

​Maleropgaver tilbydes ud- og indvendigt

​Hos Bogh Skilte A/S i Herning har vi specialiseret os i skilte, men vi udfører også maleropgaver. Det kan være alle former for maleropgaver, men ofte vil det være i forbindelse med, at vi skal montere nye skilte eller opsætte storformater.

Kombiner nye skilte med maleropgaver

​Vi udfører og monterer forskellige former for facadeskilte og storformat print, og her kan det ske, at væggen, facaden eller gulvet er slidt. Derfor kan det være en god ide, at vi starter med maleropgaver, inden vi begynder at montere skilte eller print. Det kan også være, at baggrunden ikke matcher de farver, som indgår i jeres logo eller i de farver, som er tiltænkt storformatet.

Skilte, bogstaver og print kan blive opsat både indvendigt og udvendigt, og hvis I skal have opsat noget indvendigt, så er det en oplagt mulighed for at få malet hele rummet eller alle rummene, inden der bliver fastmonteret print eller skilte.

Vi udfører naturligvis også gerne maleropgaver, selvom I ikke skal have nye skilte, men blot ønsker at få renoveret vægge, lofter og paneler. Vi maler i alle farver, og vi giver gerne gode råd, hvis I ønsker farver, der matcher jeres logo og farver i jeres eventuelle corporate design.

Ring for at aftale en uforpligtende besigtigelse

​Hvis I har brug for at få udført maleropgaver i større eller mindre omfang, så kontakt os for at aftale en uforpligtende besigtigelse. Du kan skrive til os på e-mail tommy@boghskilte.com, men du kan også ringe til os på telefon 97 12 16 67.

Du er altid velkommen til at kontakte os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Bogh Skilte A/S

CVR: 28861907

Adresseinformation

Langvadbjergvej 3, 7400 Herning

Telefon: 97 12 16 67

Kontaktinformation

Tommy Bogh - Mobil: 21 25 23 58

Lotte Ovesen - Mobil: 26 25 01 28