Kontakt os i dag

Telefon:97 12 16 67

Hvem er vi?

Vi påtager os opgaverne med fokus på kundens individuelle behov, fra den første idé, til det færdige resultat.

Bogh Skilte A/S har igennem de seneste år investeret i nye tekniske samt menneskelige ressourcer og er på den måde opdateret på såvel programmer, maskiner og kreativitet.

Læs mere her...

Pyloner til fritstående skiltning

​Hos Bogh Skilte A/S tilbyder vi pyloner til fritstående skiltning. Vi holder til i Herning, men har kunder mange steder i landet, herunder i Silkeborg og Viborg. Pyloner er kendetegnet ved, at de er yderst iøjnefaldende, men også effektive, fordi de nemt kan placeres lige præcist, hvor de bedst kan ses.

​Vores pyloner er et supergodt alternativ til traditionel facadeskiltning. De kan være i alle størrelser, herunder både tynde og tykke. Vi kan naturligvis lave dem med ønsket logo, slogan og tekst. Vi laver også gerne et layout, så det passer til jeres corporate design.

Vi rådgiver og vejleder om valg af pyloner

Vi er et ungt team, som har faglige og tekniske kompetencer. Derfor kan vi give kompetente råd og kvalificeret vejledning omkring placering og design af skiltet.

​Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller leveringstid - Alle vores pylonskilte er altid elegante og funktionelle, og vi har altid fokus på visuel gennemslagskraft, så der bliver lagt mærke til jeres virksomhed. 

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på pyloner til jeres virksomhed. Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67. Du kan også sende en e-mail til tommy@boghskilte.com.

Du er altid velkommen til at kontakte os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Bogh Skilte A/S

CVR: 28861907

Adresseinformation

Langvadbjergvej 3, 7400 Herning

Telefon: 97 12 16 67

Kontaktinformation

Tommy Bogh - Mobil: 21 25 23 58

Lotte Ovesen - Mobil: 26 25 01 28